Sakarya'da bulunan kız öğrenci yurtları üniversitelerin kampüslerine yakın yerlerde bulunmaktadır. Otobüsler ve ya minibüsler ile yurtlardan üniversitelere gitme olanağı bulunmaktadır. Sakarya kız yurtları, yurtların konumuna, yurtların olanaklarına göre fiyatlar değişmektedir. Peki, ya Sakarya Kızyurtları ne kadar? Gelin hep birlikte Sakarya kız öğrenci yurtlarını araştıralım.

Cevahir Kız Öğrenci Yurdu Hakkında

Cevahir kız öğrenci yurdu Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bulunmaktadır. Yurdun imkanları nedeni ile bir çok kız öğrencinin tercihi arasında yer alıyor. Oda seçimini dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Odalar genel itibari ile 2 kişilik ve ya 4 kişilik şekilde mevcut. Yurtta 7/24 sıcak su imkanı, kameralı güvenlik sistemi, akşam yemeği, sabah kahvaltısı ve doğalgaz ile ısınma sistemi bulunuyor. Cevahir kız öğrenci yurdu fiyatı 700 TL civarındadır.

Reyhan Kız Öğrenci Yurdu Hakkında

Reyhan kız öğrenci yurdu Sakarya kız yurtlarıarasında en çok tercih edilen yurtlardan biridir. Serdivan ilçesinde yer alır. Oda sayıları 2 ila 4 kişilik şekilde tasarlanmıştır. Odalar konforludur. Dilediğiniz odayı seçebilmeniz mümkün. Yurdun imkanları arasında 24 saat sıcak su, telefon olanağı, kalorifer ile ısınma bulunuyor. Reyhan kız öğrenci yurdu fiyatı 400 TL civarındadır.

Lider Kız Öğrenci Yurdu Hakkında

Lider kız öğrenci yurdu Sakarya Hendek'te bulunan ve MEB'e bağlı olarak faaliyet gösteren kız öğrenci yurdudur. Odalar 2 kişilik olarak düzenlenmiştir. Yeri ve konumu olarak ulaşıma elverişlidir. Odalarda televizyon, internet, duş ve tuvalet bulunmaktadır. Yaklaşık fiyatı 150 TL civarındadır.

Gökbayrak Kız Öğrenci Yurdu Hakkında

Sakarya kız yurtları fiyatları ne kadar? Belki de en çok araştırılan yurtlardan bir tanesi olan Gökbayrak kız öğrenci yurdu Geyve'de bulunuyor. MEB'e bağlı hizmet vermektedir. Konforlu ve iyi bir olanak saplamaktadır. Üniversite ile yurt arası mesafe oldukça azdır. Odalar 2 kişiliktir. 24 saat sıcak su imkanı, 24 saat kat görevlisi, kameralı güvenlik sistemi, sınırsız internet, odalara ait buzdolabı, televizyon, giysi dolabı, temiz çarşaf ve nevresim takımları bulunuyor. Gökbayrak kız öğrenci yurt fiyatı 650 TL civarındadır.